УВАГА!! Важлива інформація | Українська сільська рада

Шановні користувачі нашого сайту! Повідомляємо вам,що ми змінили адресу . На новий сайт ви можете перейти за посиланням:

https://shibene.e-schools.info/

Вітаємо на офіційному сайті Шибенської філії ОЗО «Новозаліський ЗЗСО І-ІІІ ступенів -ЗДО»

Доброго дня, дорогі гості! Ми раді бачити Вас на сторінках нашого сайту.

/Files/images/school.jpg

Ми впевнені, що вам буде цікаво і корисно спілкуватися з нами. Тут Ви знайдете багато цікавої та пізнавальної інформації про:
історію школи; предмети, що викладаються у школі;
контактні телефони адміністрації школи; досягнення учнів у навчанні; педагогічний колектив школи; наші методичні розробки; все те, що відбувається у школі.

Сучасна філія може бути успішною лише тоді, коли на чолі стане згуртована команда професіоналів, що володіє новими технологіями навчання, виховання та менеджменту освіти. Які ідеї будуть пріоритетними в цій команді, такою й буде вся діяльність школи. Це вже не просто вислів, а аксіома.

/Files/images/uchn/unnamed.jpg

ПРИЙОМ ЗАЯВ ДО ПЕРШИХ КЛАСІВ 2020/2021 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ПІСЛЯ ЗАВЕРШЕННЯ КАРАНТИНУ.

Документи, які необхідно подати для зарахування дитини до 1 класу:

Заява батьків про зарахування дитини у 1 клас (заяву батьки пишуть особисто в день подачі документів, з пред’явленням документа, що посвідчує його особу).

ДО ЗАЯВИ ДОДАЮТЬ:

· Копія свідоцтва про народження дитини або документ, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документу)

· Оригінал або копію медичної довідки за формою первинної облікової документації №086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду» (Наказ МОЗ від 16.08.2010 № 682). До довідки обов’язково додається картка обліку профілактичних щеплень.

· Копію паспорту одного з батьків дитини, з пред’являнням оригіналу відповідного документу.

· У разі наявності та за бажанням батьки можуть надати до заяви оригінал або копію висновку про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини чи витягу з протоколу засідання психолого-медико-педагогічної консультації (п.4 розд.І Порядку)

· При поданні заяви необхідно надати документ, що підтверджує місце проживання дитини чи одного з її батьків на території обслуговування закладу освіти.

Територія обслуговування Шибенської філії затверджено Розпорядженням голови Бородянської райдержадміністрації від 08.02.2018 року №35

ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ «НОВОЗАЛІСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ – ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ» БОРОДЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - села Нове Залісся ,Небрат, Берестянка,Шибене, Красний ріг.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Грудень 2017 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031