Свято останнього дзвоника

2015-05-29

/Files/images/79179314.jpg

Навіть примхлива погода посприяла вчителям, учням нашої школи та їх батькам зібратися сьогодні усім разом на шкільному подвір'ї на урочисту лінійку з нагоди святкування одного з найулюбленіших свят шкільної родини – свята останнього дзвоника.

З трепетом вітали присутні цьогорічних випускників, які разом з батьками та класним керівником вийшли на останню в їхньому житті шкільну лінійку. Той день для них був святковий, радісний та сумний водночас. Адже це – час розставання із рідною школою, її затишними стінами, гомінкими коридорами, де пролетіло стільки трепетних, неповторних літ, прощання із щирими друзями, добрими наставниками. Усе це – позаду, а попереду самостійне доросле життя.

Прозвучав Державний гімн України. Урочисту лінійку було оголошено відкритою. Зі вступним словом-привітанням до присутніх звернулася директор школи Лозенко Т.С., яка відзначила, що навчальний рік, котрий минув, приніс чимало досягнень і здобутків навчальному закладу. Зі словами особливої вдячності вона звернулася до випускників школи, які зробили /Files/images/Y7MJUEJJ-Q8.jpg внесок у загальний успіх, побажавши їм щасливої дороги в самостійне життя, здійснення усіх найсміливіших мрій та задумів. Слова подяки від керівника закладу пролунали того дня й на адресу батьків, котрі не стоять осторонь проблем колективу, всіляко сприяють розвитку та вдосконаленню матеріально-технічної бази школи.

Протягом навчального року, що минув, вихованці школи досягли значних успіхів у навчанні, в предметних олімпіадах, різноманітних конкурсах та змаганнях, тож досить тривалою була церемонія нагородження. Також були відзначені учні нашої школи. Кожне нове прізвище нагородженого учасники урочистої лінійки зустрічали емоційно, бурхливими оплесками.


І ось, нарешті, дзвінкоголосо прозвучав останній дзвоник, сповістивши про закінчення ще одного навчального року та початок довгоочікуваних літніх канікул.
Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi