Патріотичний ярмарок солодощів

2014-10-17

/Files/images/IMG_20141017_133113.jpg

17 жовтня 2014 року у Шибенському навчально-виховному об’єднанні відбувся Патріотичний ярмарок солодощів, що пройшов у рамках обласної акції «Діти Київщини – воїнам АТО», яка була ініційована департаментом освіти і науки КОДА.

Це перша акція серед учнів школи, спрямована на підтримку української армії. Діти разом з батьками готували страви, випічку, сувенірну продукцію, щоб продавати їх на ярмарку. У приміщенні школи кожен клас представив свою композицію зі смачних закусок та напоїв.

Варто зазначити, що асортимент благодійного ярмарку доволі різноманітний. Окрім квіткових композицій та прикрас, були представлені по-справжньому патріотичні солодощі.

Після закінчення ярмарку було підраховано кошти. Тож цього разу школярі зібрали 820,00 гривень. На ці гроші будуть закуплені продукти і передані воїнам у зону АТО.

Школярі Шибенського навчально-виховного об’єднання звертаються до всіх з проханням не бути байдужими до долі нашої Батьківщини! Підтримаймо один одного у такий нелегкий для всіх українців час!

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi