Чорнобиль – трава гірка

2014-04-25

/Files/images/nformatsyn_materali/250420142004.jpg

Час невпинно летить у вічність, залишаючи за собою пам’ятні та скорботні дати. Гірким смутком оповита дата у календарі – 26 квітня. День, коли усе людство схиляє голови перед загиблими та потерпілими в наслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

25 квітня в Шибенському НВО у присутності сільського голови Власюк Г.Г. відбулися чергові зустрічі з ліквідаторами аварії на ЧАЕС. Під керівництвом учителя історії та правознавства Конопацької О.М. учнями був підготовлений та проведений вечір-реквієм, під час якого згадалися і сумні події 26 квітня 1986 року, і страшні факти, які тривалий час були засекречені від усього людства.

Своїми спогадами про ті страшні часи з колективом поділилися і ліквідатори , які були присутні на зустрічі. Хвилиною мовчання присутні згадали усіх загиблих, а також безпосереднього очевидця чорнобильської катастрофи Тимощенка Петра Івановича.

Доля нашої днини після Чорнобильської катастрофи сумна і нелегка, але ми віримо в те, що наша Україна обов’язково оговтається, що і в «чорнобильські» села і міста повернуться лелеки.

/Files/images/nformatsyn_materali/250420142022.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi