Свято Останнього дзвоника

2016-05-27

/Files/images/IMG_20160527_101301.jpg

Сьогодні, 27 травня, у навчально-виховному об'єднанні пройшов урочистий захід з нагоди святкування Останнього дзвоника. Відзначення завершення навчального року - це традиційне і всенародне свято – сповнене тепла і вдячності. Воно об’єднує і дарує гарний настрій та світлі надії. Його атмосфера завжди по-особливому чуйна, хвилююча, трепетна.

/Files/images/IMG_20160527_093224.jpgЗа доброю традицією на шкільну лінійку завітали: голова Шибенської сільської ради Власюк Галина Григорівна, депутат районної ради Свінтуховська Любов Миколаївна, представник відділу освіти Бородянської райдержадміністрації Матвійчук Валентина Вікторівна, голова правління кооперативу "Здвиж" Холоденко Петро Володимирович, головний лісничий Шибенського лісництва Грамушняк Сергій Олександрович. Вітаючи випускників, гості побажали їм бути добрими і порядними людьми, мати велику витримку, мужність, віру і мрію у те, що майбутнє їх життя буде прекрасним.

Останній дзвоник для школярів є особливим святом. Хтось радіє початку літніх канікул, а для когось – це завершення шкільного життя та початок дорослого шляху.

Кiлькiсть переглядiв: 311

Коментарi